QUARTIER II

WONINGEN IN EEN HEERLIJKE GROENE WIJK


Ruime woningen, grote kavels en statige architectuur


Quartier II in Quatrebras Park is een heerlijke groene wijk. Ruime huizen op grote kavels geïnspireerd op de klassieke architectuur. Rijk en statig, met het luxe comfort van moderne nieuwbouw. Het is de detaillering die Quartier II zo interessant maakt. Een speelse afwisseling van gevels, dakvormen, erkers, veranda’s, Franse balkons en raampartijen. In Quartier II komen in totaal 200 woningen; 172 grondgebonden woningen en 28 appartementen. De verkoop is opgedeeld in 4 fases. In fase 1 zijn alle woningen verkocht. De verkoop van fase 2 is eind 2020 gestart en is in volle gang. Nu zijn de twee laatste fases in verkoop; fase 3 en de appartementen.

Start verkoop

De derde fase en laatste grondgebonden woningen van de 200 woningen van Quartier II zijn in verkoop. Het gaat om 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 44 tussen- en hoekwoningen. Naar verwachting worden de woningen eind 2022 opgeleverd.

Start verkoop Quartier II, fase 3

AM is gestart met de verkoop van fase 3 in Quatrebras Park: 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 44 tussen- en hoekwoningen.