WONINGAANBOD

RUIME WONINGEN OP GROTE KAVELS


200 royale woningen op eigen grond, rustgevend in het groen en met veel privacy.


Wonen in Quatrebras Park is royaal wonen, midden in het groen. De mooiste buurt van Badhoevedorp, ideaal gelegen in de luwte van Amsterdam. Karakteristiek door de groene brink, de rondlopende straten en de majestueuze bomen. De woningen hebben de architectonische grandeur van de jaren twintig van de vorige eeuw, en het luxe comfort van moderne nieuwbouw. Plus een zeer ruime tuin. Je zult zien, dit is letterlijk een buitenkans.

Alle woningen worden gerealiseerd op eigen grond. Altijd met een fijne tuin, op een heerlijk royale kavel. De begroeide, in hoogte verschillende erfscheidingen, de hagen en hedera, de majestueuze bomen: alles zorgt voor een groene en rustgevende plek om te wonen. Met een groot gevoel van privacy. Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. Parkeren kan in de omsloten parkeerhoven die zijn gelegen achter de woningen. De twee-onder-één-kap-woningen beschikken over twee parkeerplaatsen op de eigen kavel. Hierdoor oogt de buurt zo goed als autovrij. Dat accentueert het gevoel van rust en wonen in een parkachtige omgeving.

Rose

Hoek- of tussenwoning

Woonoppervlakte: 136 - 142 m²

Aantal kamers: 5

Camomille

Hoek- of tussenwoning Woonoppervlakte: 138 m² Aantal kamers: 5

Hortensia

Hoek- of tussenwoning Woonoppervlakte: 161 - 167 m²

Aantal kamers: 6

Pivoine

Hoek- of tussenwoning

Woonoppervlakte: 161 m²

Aantal kamers: 6

Lavande

Twee-onder-een-kapwoning Woonoppervlakte: 161 - 162 m²

Aantal kamers: 6

Start verkoop Quartier II, fase 3

AM is gestart met de verkoop van fase 3 in Quatrebras Park: 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 44 tussen- en hoekwoningen.