Je huis komt tot leven!

–––––

Waarom een slim huis je leven leuker maakt? —

Ontdek hoe je huis comfortabeler, veiliger en efficiënter maakt. Op afstand zien wie er voor je deur staat? De verwarming hoger zetten vanuit je auto? En met één simpele spraakopdracht de perfecte setting creëren voor een intiem diner of spannende thriller? Het klinkt als toekomstmuziek, en vooral als iets heel ingewikkelds, maar niets is minder waar. Sterker nog: een slim huis maakt je leven juist makkelijker en dus leuker. Busch-free@home® geeft je de vrijheid om je leven te leiden zoals jij dat wilt. Want voor meer levenskwaliteit hoef je voortaan minder te doen. Intelligente technologie werkt alle dagelijkse handelingen in een mum van tijd af. Van het aanzetten van de verwarming tot het dimmen van de verlichting en het dichtdoen van de gordijnen. En dat met slechts één druk op de knop. Voor optimaal wooncomfort, een veilig gevoel en meer energiebesparing.

De twee penthouses, type P1 en P2, hebben als enige in het appartementencomplex Busch-free@home® tot hun beschikking.

Comfort Een slim huis is als een vaatwasser: als je er ooit een hebt gehad, wil je nooit meer zonder. Het maakt je leven gewoonweg een stuk fijner en gemakkelijker.

Veiligheid Of je nu thuis bent of niet: binnen de vier muren van je woning wil je je veilig voelen. En je waardevolle spullen met een gerust hart achter kunnen laten.

Energie besparen Wist je dat je met een slim huis je ecologische footprint kunt verkleinen? En daarbij tot wel 30% op energiekosten kunt besparen? Duurzaam en slim dus.

Huisbesturing was nog nooit zo gemakkelijk —

Een huis met domotica maakt je leven makkelijker: zonwering, verlichting, verwarming, airco of deurcommunicatie zijn gemakkelijk (op afstand) te bedienen met Busch-free@home® en kunnen vervolgens naar je persoonlijke wensen geregeld worden. In deze smarthome presentatie vind je een omschrijving van uw Busch-free@home® die is opgenomen in de v.o.n. prijs van je woning. In het Homestudios experience center krijg je de mogelijkheid om de woning verder aan te vullen met diverse pakketten. Het basic pakket is al opgenomen in de v.o.n. van uw woning: Basic • Drie slimme lichtpunten in woonkamer/keuken • Complete bediening via schakelaar of app • Aan-schakelaar (alle slimme lichtpunten aan) • Uit-schakelaar (alle slimme lichtpunten uit)

Ga terug naar het overzicht