Maak van je huis een thuis

–––––

Met Homestudios kun je thuiskomen

Een nieuw thuis begint natuurlijk met jouw woning in Résidence Quatrebras in Quartier II van Quatrebras Park, maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer je straks de sleutel van jouw nieuwbouwwoning krijgt overhandigd, is het belangrijk dat je nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Daarvoor kun je – na het tekenen van het koopcontract – terecht bij Homestudios.

Vervolgens neemt de Homestudios woonadviseur contact met je op om een afspraak te maken voor je bezoek aan het Homestudios experience center. Daar helpen de woonadviseur en andere Homestudios specialisten (zoals bijvoorbeeld een keukenspecialist) je uiteraard met het maken van persoonlijke keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden.

Wat biedt Homestudios —

Uniek is de mogelijkheid om bij Homestudios belangrijke onderdelen van je woning helemaal woonklaar te laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook binnendeuren en volledig afgewerkte wanden, vloeren en trappen behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij je persoonlijke woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: klaar op het moment dat je de sleutel van het nieuwe huis krijgt overhandigd!

De keuken —

In deze keuken presentatie vind je een omschrijving van de SieMatic keuken die is opgenomen in de v.o.n. prijs van jouw woning. Maar er is nog veel meer mogelijk, omdat de ideale keuken voor iedereen anders is. In het Homestudios experience center krijg je alle vrijheid om een keuken naar je wensen en smaak samen te stellen. Dit ontwerp is opgenomen in de v.o.n. prijs van woningtype B, B1, B2, B3, C, C1, C2 en C3, dit ontwerp bestaat uit:

SIEMATIC PREMIUM MATERIALEN oppervlakte: kunststof/SieMatic colorsystem mat komgreep: edelstaal werkblad: composiet spoelbak: roestvrijstaal kraan: Franke Gaia SIEMENS APPARATUUR koel-vries combinatie geïntegreerde vaatwasser inductiekookplaat wandschouwkap combimagnetron

Indelings- en interieuradvies —

Hoe moet de inrichting van je huis worden aangepakt? Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En wat te doen met de verlichting? Allemaal vragen die aan de orde komen als je een nieuwe woning of appartement gaat inrichten. Onze ervaren interior designers helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. We bieden je nu de mogelijkheid voor een interieuradvies.

Vragen over indeling, stijlen, verlichting, vloeren, wanden of styling van je interieur?

Wil je advies bij de totaalinrichting van een ruimte: alles nieuw of juist in combinatie met persoonlijke spullen? Of zoek je hulp bij de inrichting van je gehele woning of appartement? Deze investering verdien je terug en niet alleen door een uitgebalanceerd en gericht advies. Maar ook vanwege de teruggave van dit bedrag bij aankoop van een vloerafwerking en/of wandafwerking, raamdecoratie, verlichting, meubels & accessoires.* Omdat je een klant bent van AM & Homestudios kan je tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van een interior designer, de woonadviseur kan je hier meer over vertellen. Interesse? Mail onze interior designer voor meer informatie op interieuradvies@homestudios.nl. Indien je ook advies wilt over de indeling en verlichting adviseren we je een afspraak te maken met de interior designer voordat je een gesprek hebt met de kopersbegeleider/woonadviseur (van de aannemer). * zie actievoorwaarden

Homestudios experience center —

Voor een bezoek aan ons Homestudios experience center maak je overigens graag tijd vrij. Er is een Kennisstudio vol informatie om je te helpen bij het maken van keuzes, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig ingerichte inspiratiewoningen, een Kookstudio met keukenapparatuur om uit te proberen en de Creatiestudio waar je jouw keuzes tot leven kunt laten komen. Met een bezoek aan het experience center ben je weer een stap dichter bij je nieuwe thuis. Lees hieronder meer over de studio's

Creatiestudio In de creatiestudio maken we persoonlijk kennis en inventariseren we je wensen, zodat we zoveel mogelijk kunnen inspelen op jouw voorkeuren. De creatiestudio is naast de ontvangst ook de eindhalte waar je jouw ideale huis samenstelt. Met alle kennis en inspiratie die je hebt opgedaan in de kennis-, inspiratie- en kookstudio.

Kennisstudio In de kennisstudio krijg je inzicht in jouw toekomstige woning. Van basisafwerking tot de keuzemogelijkheden in afwerking en interieur, zoals de gebruikte materialen en de grootte van een uitbouw. Je ontdekt waarop je moet letten en wat de achterliggende gedachten zijn bij het maken van de keuzes. Ook krijg je tips om de bouw, afwerking en inrichting helemaal naar wens in te vullen. Dankzij het casco introductiehuis in deze studio word je helemaal wegwijs gemaakt in de bouwkundige mogelijkheden.

Inspiratiestudio De inspiratiestudio bestaat uit maar liefst elf volledig ingerichte woningen en appartementen. Op die manier kun je jouw nieuwe thuisgevoel al helemaal ervaren. In deze woningen maak je kennis met diverse woonstijlen. Deze vormen een rijke bron van inspiratie voor alle inrichtings- en afwerkingskeuzes die je kan maken.

Kookstudio Alle kennis en inspiratie maakt hongerig. Daarom begeleiden we je naar de kookstudio. Hier ontdek je welke mogelijkheden er zijn bij de keuze van jouw droomkeuken. Onder toeziend oog van een chef die alle technische details kent. Én die een heerlijke lunch bereidt, terwijl jij je oriënteert. Met al die kennis op zak kun je vervolgens met een ervaren keukenspecialist jouw droomkeuken samenstellen.

Ontdek de mogelijkheden van je favoriete woningen

Een goede plaats om te beginnen is op de website Mijn Homestudios voor het project. Daar kun je jouw voorkeuren binnen alle mogelijkheden bundelen in woonontwerpen voor jouw favoriete bouwnummers. Zo kun je een bewuste keuze maken voor de woning die het beste bij je past.

Ga terug naar het overzicht