Keuken concepten van tijdloze elegantie

–––––

WIJ ZIEN KEUKENS ALS LEEFRUIMTES

Daarom denken wij niet in producten maar lifestyle

Of het nu puristisch, klassiek of urban is, goed design is niet met zichzelf bezig maar met de mensen die het gebruiken. Daarom bieden de drie lifestyles van SieMatic internationaal voor iedere leefsituatie het juiste keukenconcept. Uiteindelijk wordt een SieMatic deel van de familie al decennialang.

What is your style?

SieMatic-lifestyle

Pure­­­­­­­­­

De grootste uitdaging in het minimalisme is het juiste weg te laten en het design tot het essentiële te reduceren. De keuken- en ruimteconcepten uit de lifestyle PURE beheersen precies die kunst.

SieMatic-lifestyle

Urban

Grote steden worden gewaardeerd om hun openheid voor nieuwe invloeden, hun culturele rijkdom en hun inspirerende energie. Eigenschappen die de lifestyle URBAN zijn naam geven. De ruimtelijke concepten die daarbinnen ontstaan zijn open-minded in de ware zin van het woord.

SieMatic-lifestyle

Classic

Tegenpolen kunnen prima samengaan. Goed gecombineerd ontstaat dan iets heel nieuws, iets buitengewoons. De lifestyle CLASSIC beheerst de techniek van creatief componeren tot in de perfectie.

ALLES OP ORDE HEBBEN EN MEER

Siematic Multimatic

30% meer opbergruimte. Met MultiMatic wordt de designfilosofie van de SieMatic interieursystemen voor keuken- en uittrekelementen consequent in hoge, boven- en onderkasten voortgezet. Dit uiterst flexibele indelingssysteem, dat exclusief verkrijgbaar is bij SieMatic, biedt hetzelfde esthetische genoegen dat door de elegante materiaalcombinatie van hoogwaardig aluminium, edelhout en fijn porselein ontstaat, maar ook veel nieuwe en tot in het kleinste detail geperfectioneerde functies.

DIT ZIJN ONZE KWALITEITS VOORWAARDEN

‘t Liefst het beste

Kwaliteit die ervoor zorgt dat u jarenlang van uw SieMatic keuken gebruik kunt maken. Het gevolg van toepassing van hoogwaardige materialen die met de uiterste precisie zijn verwerkt, streng gecontroleerd tijdens en na het productieproces. Bij SieMatic wordt in een aantal sectoren zelfs nog consequenter getest dan de normen voorschrijven.

Veel in de branche toegelaten materialen en stoffen worden om redenen van kwaliteit en zekerheid bij SieMatic niet gebruikt. De basis voor de bijzondere SieMatic kwaliteit ligt niet alleen in de hoogwaardige gekwalificeerde medewerkers en de vernieuwde productietechniek maar ook in de rijke ervaring van onze onderneming : sinds 1929 worden bij SieMatic eerste klas keukenmeubelen gemaakt – en anders niets.

WIJ ZIEN KEUKENS ALS LEEFRUIMTES

Daarom denken wij niet in producten maar lifestyle

Als partner in technologie kiezen we bij SieMatic voor Siemens. Al ruim 170 jaar staat Siemens voor baanbrekende technologie, ontwikkeld om uw huishouden naar een hoger niveau te tillen. Het bieden van oplossingen die het leven eenvoudiger, efficiënter en specialer maken is bij de ontwikkeling van apparatuur daarom altijd het uitgangspunt.

Benadruk het buitengewone van het alledaagse Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met een fascinerend design en unieke prestaties. StudioLine is een premium serie, en staat voor het beste wat Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur. De apparaten zijn ontwikkeld voor iedereen die het gewone niet goed genoeg vindt, en op zoek is naar het buitengewone in het leven.

Ga terug naar het overzicht