BADHOEVEDORP

ROYAAL WONEN IN HET GROEN


Résidence Quatrebras Luxe appartementen, direct aan het Lint, in een groene parkachtige buurt.


In Badhoevedorp verrijst Quatrebras Park: het eerste nieuwbouwproject na de transformatie van het dorp. De opzet van deze prachtige nieuwe woonwijk is gebaseerd op de statige architectuur van de jaren twintig van de vorige eeuw. In het hart van Quatrebras Park, direct aan het groene Lint, komt Résidence Quatrebras.

Quatrebras Park: Résidence Quatrebras

De verkoop van 28 heerlijke appartementen is gestart. Quatrebras Park is een ontwikkeling van AM. AM is ook betrokken bij de ontwikkeling van Quatrebras Centrum en Quatrebras Dorp. Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Meld je dan aan met onderstaand button.

Wonen in een park

Quatrebras Park beoogt een van de mooiste buurten van Badhoevedorp te worden. Met de allure van wonen in een park, vlakbij de dorpskern. Weg van de hectiek van de stad kun je hier straks genieten van de zon op je eigen balkon of terras.

Mooie buurt

Het stedenbouwkundig ontwerp van Quatrebras Park voorziet in veel mooie details en accenten: een brede, groene laan als toegangsweg, een groene brink, rondlopende straten met majestueuze bomen en grote tuinen, zodat het gevoel van wonen in een park meteen voelbaar is. En dat allemaal rondom het wandelpark met kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

Résidence Quatrebras nu in verkoop

AM is gestart met de verkoop van Résidence Quatrebras in Quatrebras Park: 28 luxe appartementen.