Een nieuwe wereld aan ontspanning

–––––

Aandacht & expertise

Stap voor stap een nieuwe badkamer

Zoveel mensen, zoveel smaken. Om van je huis een echt thuis te maken, ga je voor een badkamer die helemaal bij je past én een oase van rust geeft. Een ruimte die je meteen een relaxt gevoel geeft en ultiem comfort. Laat je inspireren door de mogelijkheden qua ruimte, beleving, design en kwaliteit en haal meer uit je nieuwe thuis met hansgrohe badkamers en Duravit Sanitair die standaard zijn opgenomen in de v.o.n.-prijs van jouw woning.

De ideale badkamer?

De ideale badkamer? Die is voor iedereen anders. Een goede voorbereiding is daarbij het halve werk. Daarom krijg je in het Homestudios experience center van BAM Bouw persoonlijk advies om een badkamer naar jouw wensen en stijl samen te stellen. Onze adviseurs vertellen je graag alle mogelijkheden op sanitairgebied. Oriënteer en ervaar tot jouw badkamer helemaal bij je past.

Uitblinker in innovatie, design en duurzaamheid

Traditie en innovatie

Als toonaangevend bedrijf in de sanitairbranche ontwikkelt hansgrohe al sinds 1901 nieuwe technische innovaties voor de badkamer en keuken om aan de eisen voor het dagelijks leven en bijzondere momenten met water te voldoen. Hansgrohe onderzoekt en ontwikkelt deze innovaties in hun eigen laboratoria en zo zijn ze als de meest innovatieve middelgrote Duitse bedrijven in de TOP 100 opgenomen. Met al deze ontwikkelingen heeft hansgrohe geschiedenis geschreven en blijven ze dat doen in de sanitairbranche. Innovatie, kwaliteit, design en gebruiksgemak staan hierbij altijd centraal. Elk innovatief product nodigt je opnieuw uit om jouw omgang met water steeds makkelijker, efficiënter en mooier te maken.

Design

Bij hansgrohe staat design voor meer dan alleen goed uitzien. Samen met gerenommeerde designers richten zij zich op hoge productkwaliteit, geslaagd productdesign en optimaal klantvoordeel. Ook daarom zijn de producten van hansgrohe wereldwijd al meer dan 600 keer bekroond voor de uitstekende vormgeving. Hansgrohe biedt voor elke stijl de juiste uitrusting, of dat nu modern, klassiek of avant-garde is.

Duurzaamheid en kwaliteit

Een badkamer moet tientallen jaren meegaan en alles moet daarbij perfect werken. Hansgrohe leeft voor water en bewijst met hun ‘Made in Germany’ filosofie dat producten aan de hoogste normen en strenge richtlijnen voldoen – zoals met veel certificaten van onafhankelijke keuringsinstituten wordt bewezen. Van de duurzame en ergonomische bediening tot de waterdoorstroom en het minimale geluid van het opspattende water. Zo zorgt hansgrohe dat jouw kraan of douche niet alleen lang mee gaat, maar ook goed is voor het milieu: met innovaties als EcoSmart en AirPower om water te besparen en CoolStart om je bewust te laten omgaan met warm water. Voor de productkwaliteit geeft hansgrohe een vrijwillige 5 jaar garantie en een garantie op beschikbaarheid van 15 jaar.

Douche-innovaties voor het hele gezin

De badkamer is niet alleen maar een wasruimte – het is woonruimte met wellness factor. Douchezones worden steeds groter en nieuwe materialen zoals glas geven de badkamer een nieuwe, moderne uitstraling. Met producten van hansgrohe wordt uw badkamer comfortabeler voor jong en oud. Duik in de badkamerwereld van hansgrohe en ontdek de expressieve stijlwerelden, innovatief design en behulpzame functies.

Rainfinity De nieuwe wellnessdouche met hypermodern design. Dankzij de speciale straalsoorten, zoals de microfijne en fluisterstille straalsoort PowderRain, wordt je dagelijkse douche een heel bijzondere douche-ervaring. Met de handige Select knop kun je met eén klik van straalsoort veranderen of een andere douche bedienen.

Croma E De grote hoofddouche maakt met de volle, zachte RainAir-straal van douchen een bijzondere belevenis – ook voor de kleinsten. Heel makkelijk te bedienen en veilig in gebruik door de functies CoolContact en SafetyStop.

PowderRain Duizenden microdruppels hullen je in een mantel van water met een fluisterstil en zacht verwenprogramma voor maximale ontspanning. De zachte douchestralen spatten niet weg, maar blijven juist langer op de huid liggen.

Ecostat E Met de koeltechnologie CoolContact wordt voorkomen dat de thermostaatbehuizing Ecostat E warm wordt. Zo is het hele gezin zorgeloos en beschermd tegen pijn door het aanraken van een te hete kraan of douche.

Straalsoorten voor elk douchetype

Beleef meer douchplezier met de verschillende straalsoorten van hansgrohe. Welke wensen je ook hebt, bij hansgrohe vindt iedereen de juiste douche en straalsoort. Bijzonder veel comfort bieden de Select-producten. Met één druk op de knop kun je wisselen tussen verschillende straalsoorten.

Coolstart

Mengkranen met Coolstart leveren in het begin alleen koud water uit de kraan. Warm water kun je makkelijk laten stromen door de hendel naar links te draaien. Zo bespaar je tot maar liefst 60% aan energiekosten. Goed voor het milieu en de portemonnee.

Airpower

De AirPower technologie van hansgrohe vermengt het water met lucht. Voor een zachte, spatarme straal en rijke, volle druppels. Lucht wordt continu door de douchekop naar binnen gezogen. Deze maakt het water letterlijk bruisender. Resultaat: een verrijkte douchestraal met vollere, lichtere en zachtere druppels. Zo douche je lekker en minimaliseer je jouw waterverbruik.

Quickclean

Voor de makkelijke en snelle reiniging kun je vertrouwen op de QuickClean. Bij de douches en mengkranen die deze technologie hebben, haal je kalk en vuil moeiteloos weg – en dat zonder schoonmaakmiddelen. Kalkresten kunnen gewoon verwijderd worden met het wrijven met de vinger. Zo blijven kalkvrije producten langer mooi en blijven ze goed werken.

— Rimless ®

Laag waterverbruik, gemakkelijk schoon te maken Dit zorgt voor perfecte en hygiënische spoelresultaten, zelfs met kleinere hoeveelheden water, zoals 4,5 liter. Dankzij de open, gemakkelijk toegankelijke rand is de kom bijzonder gemakkelijk schoon te houden, wat de reinigingstijden aanzienlijk verkort. Het toilet is nog gemakkelijker schoon te houden met WonderGliss: een optionele coating die in het keramiek wordt ingebakken en vuil geen kans geeft. Dankzij WonderGliss kunnen vuil en kalkaanslag het gladde oppervlak niet vasthouden en lopen residuen gemakkelijker weg met het water.

Ecosmart

Op een milieuvriendelijke manier geld besparen, kan met de EcoSmart technologie. Met de slimme doorstroombegrenzing verbruik je tot 60% minder water dan gebruikelijke producten. Omdat het water met lucht wordt verrijkt, geniet je toch van een volle waterstraal.

Ga terug naar het overzicht