BADHOEVEDORP

DE BUITENKANS
VAN AMSTERDAM


Badhoevedorp kan zijn
oorspronkelijke
charme
weer tonen.


Nu de A9 plaats heeft gemaakt voor de realisatie van het Groene Lint, is de rust wedergekeerd in deze van oudsher groene gemeente. Badhoevedorp kan zijn oorspronkelijke charme weer tonen. Ook het oude centrum wordt in ere hersteld. De bereikbaarheid, het groen en de uitgebreide (sport)voorzieningen maken het dorp tot de ideale plek voor gezinnen en iedereen die van buiten houdt, maar toch dicht bij Amsterdam wil wonen.

Shopping

Badhoevedorp heeft een eigen winkelcentrum met drie supermarkten, en een aantal bekende grootwinkelbedrijven. Daarnaast is er ook een flink aantal mooie, zelfstandige speciaalzaken met een fijn assortiment. De plannen voor de vernieuwing van het centrum zijn in volle gang, met behoud van de persoonlijke, dorpse sfeer.

Spelenderwijs

In Badhoevedorp hoeft niemand zich te vervelen: er is een eigen zwembad, je kunt voetballen bij Pancratius, hockeyen bij Xenios, tennissen, winkelen en boodschappen doen bij de Badhoevedorpse winkels: alles is aanwezig. In en rond het dorp is van alles te doen, te zien en te beleven, in het nieuwe Dorpshuis, het Amsterdamse Bos, Manege de Ruif in Sloten en de golfbanen bij Schiphol of in Spaarnwoude.

Back to school!

De Badhoevedorpse lagere scholen - maar liefst vier - hebben een uitstekende reputatie. Ook kinderopvang, naschoolse opvang, speelplaatsen en activiteiten voor kinderen zijn ruimschoots voorhanden in het dorp. Voor middelbare scholen fietsen of 'bussen' kinderen nu nog naar Amsterdam of Hoofddorp, maar er zijn al plannen voor eigen middelbaar onderwijs in Badhoevedorp.

Badhoevedorp,
optimaal bereikbaar

Er zijn uitstekende, snelle busverbindingen met Amsterdam. Het centrum is ook met de fiets bereikbaar, maar van de drukte daar, merk je hier gelukkig niets.

Badhoevedorp ligt in het hart van metropoolregio Amsterdam en is optimaal bereikbaar vanuit alle richtingen. Met de fiets, auto en het ov.

Buslijnen Badhoevedorp

Badhoevedorp heeft directe busverbindingen met Amsterdam, Haarlemmermeer en Schiphol. U zit in een mum van tijd in Spaarnwoude, het Amsterdamse Bos en de stranden van Zandvoort en Bloemendaal.

Schiphol in de buurt

Quartier II ligt in de regio van Schiphol. Naast de pluspunten van de nabijheid van Schiphol, kun je hier mogelijk ook (geluids- en geur-) hinder van ervaren. Bij de gemeente Haarlemmermeer of BAS (Bewoners Aanspreekpunt Schiphol) kun je hierover meer informatie inwinnen.

Start verkoop Quartier II, fase 2

AM is gestart met de verkoop van fase 2 in Quatrebras Park: 48 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 20 royale vrijstaande woningen.