QUATREBRAS PARK

HEERLIJK WONEN IN BADHOEVEDORP


Quatrebras Park Luxe woningen op grote kavels, met vriendelijke straatjes in een groene, parkachtige buurt.


Quatrebras Park is het eerste nieuwbouwproject in Badhoevedorp na de transformatie van het dorp. De opzet van deze prachtige nieuwe woonwijk is gebaseerd op de statige architectuur van het Zuid-Kennemerland.

Quartier II, fase 2

De verkoop van 48 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 20 royale vrijstaande woningen is gestart. Quatrebras Park is een ontwikkeling van AM. AM is ook betrokken bij de ontwikkeling van Quatrebras Centrum en Quatrebras Dorp. Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Meld je dan aan met onderstaand button.

Wonen in een park

Quatrebras Park beoogt een van de mooiste buurten van Badhoevedorp te worden. Met de allure van wonen in een park, vlakbij de dorpskern. Weg van de hectiek van de stad kun je hier straks genieten van de zon in eigen tuin.

Mooi buurtje

Het stedenbouwkundig ontwerp van Quatrebras Park voorziet in veel mooie details en accenten: een brede, groene laan als toegangsweg, een groene brink, rondlopende straten met majestueuze bomen en grote tuinen, zodat het gevoel van wonen in een park gelijk voelbaar is. En dat allemaal rondom het wandelpark met kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

Start verkoop Quartier II, fase 2

AM is gestart met de verkoop van fase 2 in Quatrebras Park: 48 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 20 royale vrijstaande woningen.