WONINGAANBOD

RUIME WONINGEN
OP GROTE KAVELS


200 royale woningen op eigen grond, rustgevend in het groen en met veel privacy.


Wonen in Quatrebras Park is royaal wonen, midden in het groen. De mooiste buurt van Badhoevedorp, ideaal gelegen in de luwte van Amsterdam. Karakteristiek door de groene brink, de rondlopende straten en de majestueuze bomen. De woningen hier hebben de architectonische grandeur van de jaren twintig, en het luxe comfort van moderne nieuwbouw. Plus een zeer ruime tuin. Je zult zien, dit is letterlijk een buitenkans.

Alle woningen worden gerealiseerd op eigen grond. Altijd met een fijne tuin, op een heerlijk royale kavel. De begroeide, in hoogte verschillende erfscheidingen, de hagen en hedera, de majestueuze bomen: alles zorgt voor een groene en rustgevende plek om te wonen. Met een groot gevoel van privacy. Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. Een deel van de woningen heeft een omsloten parkeerhof om te parkeren. De andere woningen hebben de beschikking over één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Hierdoor oogt de buurt zo goed als autovrij. Dat accentueert het gevoel van rust en wonen in een parkachtige omgeving.

Crocus

Vrijstaande woning

Woonoppervlakte: vanaf 190 m²

Aantal kamers: 5

Jasmin

Vrijstaande woning Woonoppervlakte: 231 m² Aantal kamers: 7

Lis

Vrijstaande woning Woonoppervlakte: 186 m²

Aantal kamers: 5

Orchidée

Twee-onder-een-kapwoning

Woonoppervlakte: 166 m²

Aantal kamers: 6

Romarin

Twee-onder-een-kapwoning Woonoppervlakte: 196 m²

Aantal kamers: 6

Start verkoop Quartier II, fase 2

AM is gestart met de verkoop van fase 2 in Quatrebras Park: 48 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 20 royale vrijstaande woningen.