HOMESTUDIOS

MAAK VAN JE NIEUWE HUIS EEN THUIS


Om jouw huis in Quatrebras Park straks zo snel mogelijk als thuis aan te laten voelen, is AM een samenwerking aangegaan met Homestudios.


Om je nieuwe huis straks zo snel mogelijk te laten aanvoelen als thuis, is AM een samenwerking aangegaan met Homestudios. Bij Homestudios staan je eigen woonadviseur en een compleet team van Homestudio specialisten altijd voor je klaar. In het Homestudios Experience Center vind je alle kennis en inspiratie om van je huis een thuis te maken!

Van A tot Z ontzorgd

Bij Homestudios kun je helemaal ontzorgd worden en je woning turn key laten opleveren; compleet met afgewerkte wanden, vloer, verlichting, keuken, badkamer en gordijnen. Uiteraard is het ook mogelijk om veel zelf te doen en je alleen te laten adviseren over het ontwerp van je woning. Alles is mogelijk!

Jouw ideale keuken

Alle woningen in Quartier ll worden opgeleverd met een luxe keuken. Maatwerk is natuurlijk ook een optie, want de ideale keuken is voor iedereen anders. Hoe die er voor jou uitziet, hangt af van een aantal variabelen. De samenstelling van je gezin bijvoorbeeld en wat voor type kok je bent. Als toekomstige bewoner van Quartier ll heb je bij Homestudios alle vrijheid om een keuken naar jouw wensen, smaak en budget samen te stellen. In de kookstudio geeft een chef-kok workshops, zodat je alle hightech keukensnufjes en -apparatuur zelf kunt uitproberen. Met alle opgedane kennis kies je vervolgens, onder begeleiding van een kundig keukenadviseur, de keuken die het beste bij jou past!

Badkamer naar wens

Alle woningen in Quartier ll worden compleet met sanitair en tegelwerk geleverd. De mogelijkheden om dit te laten aansluiten op jouw woonsituatie, wensen en smaak zijn eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld de nodige aanpassingen maken om het dagelijkse spitsuur in de badkamer soepel(er) te laten verlopen of een eigen wellness in je woning creëren. In de Kennisstudio valt van alles uit te proberen. Zo kun je ervaren wat er allemaal mogelijk is en samen met één van de badkamerspecialisten het sanitair en tegelwerk volledig afstemmen op jouw wensen.

Start verkoop Quartier II

AM is gestart met de verkoop van de eerste 52 van de circa 200 woningen in Quatrebras Park, Quartier II.