QUATREBRAS PARK

HEERLIJK WONEN IN BADHOEVEDORP


Quatrebras Park Luxe woningen op grote kavels, met vriendelijke straatjes in een groene, parkachtige buurt.


Quatrebras Park is het eerste nieuwbouwproject in Badhoevedorp na de transformatie van het dorp. De opzet van deze prachtige nieuwe woonwijk is gebaseerd op de statige architectuur van de jaren twintig van de vorige eeuw.

Quartier II, fase 3

De verkoop van 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 44 tussen- en hoekwoningen is gestart. Quatrebras Park is een ontwikkeling van AM. AM is ook betrokken bij de ontwikkeling van Quatrebras Centrum en Quatrebras Dorp. Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Meld je dan aan met onderstaand button.

Wonen in een park

Quatrebras Park beoogt een van de mooiste buurten van Badhoevedorp te worden. Met de allure van wonen in een park, maar vlakbij de dorpskern. Weg van de hectiek van de stad kun je hier straks, in je eigen tuin, genieten van de zon.

Mooi buurtje

Het stedenbouwkundig ontwerp van Quatrebras Park voorziet in veel mooie details en accenten: een brede, groene laan als toegangsweg, een groene brink, rondlopende straten met majestueuze bomen en grote tuinen, zodat het gevoel van wonen in een park gelijk aanwezig is. En dat allemaal rondom het wandelpark met kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

Start verkoop Quartier II, fase 3

AM is gestart met de verkoop van fase 3 in Quatrebras Park: 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 44 tussen- en hoekwoningen.